Az Isten velünk - vagy Isten velünk...

Egy az Isten.
Mit jelent ez?
Azt jelenti, hogy az Isten, a teremtő erő az egységben található, vagyis az a személy, az a közösség, az a nemzet, amely egységes, az magában hordozza a teremtő erőt.
Másrészt, a megosztottság sosem eredményezheti a teremtő erő megnyilvánulását sem személyes, sem közösségi, sem pedig nemzeti szinten.
Vagyis mindaddig, amíg egy személy hagyja azt, hogy a figyelme megosztott, szétszórt legyen, nem tud teremteni.
Ameddig egy közösségen belül alapvetően nincs egyetértés, legyen az család, falu, vagy bármi, addig az a közösség nem képes teremteni.
Ameddig egy nemzet nem egységes, addig nem tud teremteni.
Nem tud jólétet, biztonságot teremteni, nem tudja megvédeni az érdekeit, az értékeit, a határait, az identitását, a nyelvét, a közösségeit, a tagjait.
Ameddig egy nemzetben olyan mértékű széthúzás és megosztottság van, mint amit ma a magyarok között tapasztalhatunk, addig hiába is várunk a nemzet feltámadására!

Ameddig a nemzet, mint egész, valamint a nemzeten belül a közösségek megtűrik maguk között a saját árulóikat, addig nem is lehet egység.
Nem azt mondom, hogy fel kell kötni mind egy szálig az ilyeneket - bár szívem szerint azt tenném  - hanem azt, hogy vesse ki magából minden közösség az ilyeneket, vesse ki magából a nemzet is az ilyeneket! 
Ezek az árulók és besúgók csepegtetik az emberek szívébe a félelmet, ezek mérgezik meg nemzetünket a széthúzás mételyével! 
Amint megtisztulnak a közösségek, amint megtisztul a nemzet, elmondhatjuk Krisztus Urunk szavaival, hogy az Isten országa bennünk van.
Ha pedig az Isten országa bennünk van, akkor velünk az Isten!
Ha pedig az Isten velünk, ki lehet ellenünk? 

Tudják ezt azok a senkiházi nemzetáruló és bomlasztó elemek is, akik azért tevékenykednek, hogy ne lehessen velünk az Isten. 
Mi a Magyar címer jelentése?
"Az Isten Országa"
Ezt a címert nem véletlenül kapta a magyarság!
Ha nem fogunk össze, ha megtűrjük a megosztó, félelemkeltő besúgókat magunk között, akkor ezt a címert, ennek a címernek a szellemiségét tagadjuk meg!
Ha megtagadjuk az Isten országát, akkor az őseinket tagadjuk meg, akkor az istenünket is megtagadjuk!
Ha az Isten országát megtagadjuk, akkor önnön magunkat tagadjuk meg, akkor nem vagyunk méltók az életre, akkor jogosan hajtja rabszolgabilincsbe a nyakát a magyar nép! 

Az Isten szabad akaratot adott mindenkinek.
Szabadon dönthetünk, hogy összefogunk-é, vagy utolsó szabad döntésünk eredményeként biodroidokként beállunk a nyálafolyós konzumidióták rabszolgasorába, lemondva ezzel a saját szabad akaratunkról, de egyúttal lemondva ezzel a gyermekeink és az összes utánunk jövő nemzedék szabad választási jogáról, szabad akaratáról. 

Ha neked a szabad akarat és a gyermekeink jövője fontos, akkor ezt az írást juttasd el ismerőseidnek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése