Szemünk előtt teljesedő szabadkőműves jövendölés a Bibliában

http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=99960

Ézsaiás 2:1 "Ezt látta látomásban Ézsaiás, Ámóc fia Júdáról és Jeruzsálemről: 2 És úgy lesz a napok befejező részében, hogy szilárdan áll majd Jehova házának hegye a hegyek teteje fölött, és magasabbra emeltetik a domboknál, és oda fognak özönleni mind a nemzetek. 3 Sok nép jön el, és ezt mondják: „Jöjjetek, menjünk fel Jehova hegyére, Jákob Istenének házához, és ő oktatni fog bennünket útjaira, mi pedig az ő ösvényein járunk.” Mert Sionból jön a törvény, és Jehova szava Jeruzsálemből. 4 Ítélkezni fog a nemzetek között, és elrendezi sok nép ügyeit. Kardjaikat ekevasakká kovácsolják, és lándzsáikat metszőkésekké. Nemzet nemzet ellen kardot nem emel, és hadakozást többé nem tanulnak."
Milyen érdekes, hogy pont erre az eseményre utaló fenti Bibliai prófécia utolsó két mondata van az ENSZ székház előtti szobor talapzatán...

Kiemelném E próféciából a következőket: " Mert Sionból jön a törvény, és Jehova szava Jeruzsálemből. 4 Ítélkezni fog a nemzetek között, és elrendezi sok nép ügyeit."
Kik ítélkeznek?
A zsidók...
Kik fölött?
A nemzetek fölött.
Ők rendezik el a többi nemzet ügyeit, mint bírók...

Majd a folytatás a talapzatról: "Kardjaikat ekevasakká kovácsolják, és lándzsáikat metszőkésekké. Nemzet nemzet ellen kardot nem emel, és hadakozást többé nem tanulnak."

Mármint kizárólag a nemzetek kovácsolják kardjaikat és lándzsáikat!
Nem ám Izrael...
Valamint a nemzetek nem tanulnak többé hadakozást.
És Izrael?
Ma az izraeli hadseregbe a nők is kötelesek bevonulni, és nem csak alaki kiképzést kapnak, hanem emberölést tanulnak. Távolról, közelről, fegyverrel, és puszta kézzel.

Mert a zsidók akarnak egyedül a világon nemzeti hadsereggel rendelkezni, és ők akarják uralni a Föld nevű bolygót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése