ZINGYÉTÉVÉ


ZINGYÉTÉVÉ

Párommal úgy döntöttünk, hogy Karácsony-Szilveszter idejére ideiglenes betekintést engedünk magunknak és gyermekeinknek a tévéműsorokba.
Nagy valószínűséggel 2016-ban nem fogunk így tenni!
Sokadjára látott, unalomig ismételt filmek ezer idegőrlő reklámmal megtűzdelve, avagy idióta mód kimaszkírozva, buziként vonaglani kénytelen tehetségkutató-győztesek kényszeredett produkciói.
Nagyjából ennyi választási lehetőség adatott a rabszolganép számára a „zingyétévébe”.

Ennyire mélyre kellett süllyednie a Magyarságnak?

Úgy látom, az agymosás sikeresen működik.
Mint amikor a békát beteszik egy üstnyi hideg vízbe és alágyújtanak. A béka hüllő lévén folyamatosan alkalmazkodik a melegedő víz hőmérsékletéhez egészen addig, míg ki nem múlik.
Tudva azt, hogy kiknek a kezében van a média - avagy a tűzrakás lehetősége - simán összerakható, mi a céljuk.
A nép, az istenadta nép pedig láthatóan kellemesen érzi magát a szellemi halál küszöbén és nem látom, hogy menekíteni akarná az életét!

Sehol egy iszonyatteli hang a látottak miatt, sőt!

Még minket akarnak kérdőre vonni, hogy ezt a rengeteg szennyet, amit ezeken a CSATORNÁKON (értsd: szennyvízelvezető!!) keresztül az emberek nyakába öntenek, miért nem zúdítjuk mi is gyermekeinkre!
Amikor szavakba öntöm a látványt és meg kéne érteniük az okot, még akkor is felteszik a következő kérdést, hogy „És nem sajnáljátok, hogy így kimaradnak egy csomó élményből a gyerekeitek?”...

Hogy pontosan miből is?
Gyógyszerreklámokból, amik azt sulykolják, hogy „beteg vagy”?
Nőnek öltözött mázsányi tesztoszteronbombák kényszeredett vonaglásából, esetleg szakállasra maszkírozott lányok-asszonyok magamutogatásából?

És ezért kéne sajnálni a gyermekeimet?

A kérdések feltevői rögtön észreveszik a problémát, amikor visszakérdezek, hogy akkor is megnéznék-e az általam kifogásolt és kritizált adásokat, ha tök ismeretlen előadók csapnivaló hangon vonyítva tennék ugyanezt a képernyőn.
„Jaaaa, hát akkor természetesen neeem!”

Vagyis visszanyal a fagyis.

Az agymosógép oly mértékben sikeres, hogy ami ellen az utcán alapvetően ellenérzést táplál minden valamennyire még józanul gondolkodó ember, azt minden gond nélkül beengedi a saját otthonába!
A következő lépés, hogy már az utcán is normálisnak fogja tartani a buzivonaglást, meg a migránsok tombolását.

Ezzel győznek le céljaik elérése érdekében minden normális reakciót a médiatulajdonosok, akik mellesleg a bankok és a munkahelyek tulajdonosai is egyben.

Mik ezek a célok?
Elvenni, megszüntetni, vagy legalábbis ellenőrzésük alatt tartani a saját, önálló gondolataidat.
Elvenni, megszüntetni, vagy legalábbis ellenőrzésük alatt tartani a saját, önálló cselekedeteidet.
Elvenni, megszüntetni, vagy legalábbis ellenőrzésük alatt tartani az egészségedet.
Elvenni, megszüntetni, vagy legalábbis ellenőrzésük alatt tartani a KÖZÖSSÉGEIDET (családodat, barátaidat, falvaidat).
Elvenni, megszüntetni, vagy legalábbis ellenőrzésük alatt tartani a pénzedet.
Elvenni, megszüntetni, vagy legalábbis ellenőrzésük alatt tartani a teremtő erődet, amit ajándékba kaptál valaki mástól.
Másképp fogalmazva: hazugságok által egy kultúráktól és önazonosságoktól mentes, rabszolgasorba taszított, folyamatosan beteg, folyamatosan rettegő, folyamatosan elégedetlen, mégis mindig harsányan megnyilvánuló, mindig követelőző, hálózatoktól függő, saját gondolatokkal nem rendelkező, önmagáért, családjáért, közösségéért, nemzetéért felelősséget nem érző és nem vállaló, erkölcstelen, istentagadó, védekezésre bármely szinten képtelen rabszolgatömeg létrehozása, amely a rabszolgatartók minden igényét, minden kívánságát egyetlen szó ellenvetés, vagy kritika megfogalmazásának mellőzésével, azonnal és feltételek nélkül, maradéktalanul teljesíti.

Ennek már nem csupán a jeleit fedezhetjük fel az élet sok területén. A katonaság, a rendőrség, a katasztrófavédelem, de már az egészségügy, az oktatás és az állami, de lassan az önkormányzati hivatalok is ilyen droidokból állnak.

A tévéből, a rádióból, az újságokból pedig szünet nélkül ömlik a mocsok ezekre a droidokra és droidtanoncokra.

Mindebben pedig az a legszörnyűbb, hogy amint valaki ki akar szállni a fertőből, az idomított droidok és droidtanoncok önként, bármiféle parancs nélkül azonnal elkezdik visszaráncigálni a még gondolkodni KÉPES embert a már forró posványba, amibe hamarosan bele fognak pusztulni.

2016. 01. 01.

1 megjegyzés:

  1. A hazugság Bábel-tornya régóta épül, csak mostanában rakják a felső emeleteket rá... Ezzel kellene minden apának és anyának a gyereknevelést kezdeni:
    http://www.letya.hu/2014/04/pratkanis-es-aronson-a-rabeszelogep/

    VálaszTörlés